PunBB-Hosting Support Forum

The official support forum for all things related to PunBB-Hosting

You are not logged in.

Adverts

Adverts

  • Index
  •  » Suggestions
  •  » erpers de hoogte van een luchtzool aangepast door de luch

#1 2019-05-14 03:13:28

yaya2017
Regular Member
Registered: 2017-08-09
Posts: 494
Reputation :   

erpers de hoogte van een luchtzool aangepast door de luch

\introduceert een wereld van nieuwe ontwerpmogelijkheden voor Air. Maar traditionele methoden voor het toevoegen van kleur, zoals schilderen en kleurextrusie, zijn beperkend en maken hergebruik van schrootmateriaal onmogelijk. Daarom cre?erde Nike een inventief proces om Adidas Superstar Womens Nike Air Presto Mujer Air-Soles te Adidas ZX 850 Womens kleuren: een Nike Air Max Thea Mujer machine dompelt een Air-Sole onder in een vat verf, vergelijkbaar met hoe je  een paasei zou kleuren. Reinventions of Air Max vereisen een opvallend evenwicht tussen stabiliteit en ervaring. Het cre?ren van de zachtste sensatie, geleverd door de nieuwste Air Max 720, wordt bereikt door de grenzen van materiaal en architectuur te verleggen. In dit geval biedt de Air-Sole niet alleen een grote veerkracht, het wiegen de voet voor ondersteuning. Dragers kunnen niet wiebelen, anders struikelt de intentie van comfort. Een deel van de vergelijking wordt opgelost door groot te worden - mogelijk gemaakt door een inventieve split-naadconstructie waarmee de wanden van een Air-Sole een grote geometrie kunnen vormen zonder structurele integriteit te verliezen.

Vervolgens perfectioneerde Nike een nieuwe onderdompeleenheid Nike Air Max 2017 Dámské www.pretoralarm.se die een Adidas ZX Flux Femme vlotte fade tussen Nike Air Max 1 Dámské de kleuren bewerkstelligde. Met zes kleuren (gemaakt van drie basiskleuren)  was de Air Vapormax Flyknit BETRUE 2017 de eerste Air-Sole met meer dan twee tinten - een uitstekend voorbeeld van samenwerking tussen ontwerpers, wetenschappers en fabrikanten. Het kraken van het dompelverven leidde tot Nike om te vragen: "Hoe kunnen we kleur nog verder innemen?" Eén manier: spray de zakken met een PU-coating, die een kleurverschuivende esthetiek cre?ert die voor het eerst te zien was op de Vapormax 2019, dan de Air Max 720. Dezelfde coating sproeien over verschillende achtergrondkleuren behaalde een nieuwe reeks kleuren - en een nieuwe kans om Air Max-fans ontwerpen te geven die ze nog nooit eerder hadden gezien. Gedurende de eerste negen jaar werden Air-units gevierd voor uitvoerbaarheid van de Nike Air Max TN Mujer prestaties Nike Air Max 2017 Femme en afgestemd Adidas Superstar Femme op optimaal volume Nike Air Max 95 Dam voor een bepaalde activiteit. Toch bleef het meest dynamische gereedschap van Adidas Ultra Boost Womens Nike verborgen in het volle zicht. Dat veranderde in '87, toen Air zichtbaar werd en de emotieve tenor van die tijd vastspijkerde.

Wat ooit was opgevat als een eenvoudige technische component werd een kritisch element van ontwerptaal - zichtbaar Air was een object van verlangen, met een schoonheid die helemaal van zichzelf was. Hier zijn nog drie voorbeelden van ontwerp en fabricage van vindingrijkheid die hebben geholpen om voortdurend Air opnieuw uit te vinden , zorgen voor zijn vitaliteit op de lange termijn.Het cre?ren van enorme Air-Soles werd oorspronkelijk mogelijk gemaakt door een enkele technologie: Blow molding. Met blaasvormen konden luchtunits nieuwe vormen en ontwerpen aannemen, waaronder verschillende Nike Air Max 95 Mujer Adidas ZX 850 Femme hoogten in dezelfde Nike Air Max 90 Femme Noir zak voor tapsheid of contouren. Ontwerpers kunnen verschillende kamers Adidas ZX 750 Womens of pods maken met verschillende drukken die superieure zonale demping bieden. Door blaasvormen zijn ontwerpers ook in staat om de hoogste luchtzolen te maken (met een langere schokbescherming), het middenzoolschuim te minimaliseren en de meest zichtbare luchteenheden tot nu toe te maken. Alvorens te modelleren, hebben Nike-ontwerpers de hoogte van een luchtzool aangepast door de luchtdruk te verhogen in de zijmuren van de tas - niet veel kansen om te maximaliseren.

Offline

 

2019-05-14 03:13:28

AdBot
Advertisements
  • Index
  •  » Suggestions
  •  » erpers de hoogte van een luchtzool aangepast door de luch

Adverts

Board footer

Powered by FluxBB
Hosted by PunBB-Hosting