PunBB-Hosting Support Forum

The official support forum for all things related to PunBB-Hosting

You are not logged in.

Adverts

Adverts

  • Index
  •  » Suggestions
  •  » ijdragen aan de Steelers die de play-offs voor het eerst sinds 2009 mi

#1 2019-04-12 07:08:42

yaya2017
Regular Member
Registered: 2017-08-09
Posts: 494
Reputation :   

ijdragen aan de Steelers die de play-offs voor het eerst sinds 2009 mi

Let niet op het feit dat JuJu 11 passes voor 115 yards in Nike Air Max 97 Womens die wedstrijd greep ondanks het spelen van een pijnlijke blessure. een mede-lid van de ontwerptak van Pittsburgh 2017, is een van de beste vrienden van JuJu in het team. Juu's eerste reactie op de opmerking van Brown was een subtiele opmerking van Nike Air Vapormax Mujer hemzelf op Twitter. De opmerking van Brown op zondag bevestigt de berichten dat Brown jaloers was op Smith-Schuster die Nike Air Pegasus 83 Mujer het MVP-team vorig seizoen ontving. Smith-Schuster richtte zich toen rechtstreeks tot Brown's opgraving. Net als Brown noemde JuJu Brown Adidas Superstar Dam "mijn man", ondanks dat Brown eerder dit offseizoen een weg van de Steelers had geforceerd. Brown Nike Air Vapormax Womens was ook nooit een mentor van Smith-Schuster, die al snel een favoriete fan werd in Pittsburgh. JuJu nam vervolgens een schot in het gigantische Brown's ego, dat op dit Nike Air Max 270 Mujer punt niet kan worden betwist. Vorige week pochte Brown op sociale media over Nike Air Max 97 Femme de best betaalde ontvanger in de NFL. Dit was JuJu's meest recente reactie op Brown op zondagmiddag. Na bijna twee jaar lang Brown te hebben gesteund, is het duidelijk dat Smith-Schuster de capriolen van Brown zwaar beu is geworden.

Brown toonde Nike Air Max 270 Dames aanvankelijk steun voor JuJu na zijn week 16-onhandige poging tegen de heiligen. Het deuntje van Brown is zondag Adidas ZX 850 Mujer compleet veranderd en JuJu de schuld gegeven voor het falen van het team om de play-offs te maken. De voormalige ontvanger van Nate Washington in Nike Air Max 270 Femme Pittsburgh toonde maandag zijn steun aan Smith-Schuster. Washington won twee Super Bowls met Adidas Superstar Femme de Steelers tijdens het maken van een belangrijke vangst op het game-winnende station van Pittsburgh in Super Bowl XLIII. Brown lijkt te zijn vergeten toen hij buiten de perken Nike Air Max 90 Mens kwam van het game-winnende spel tegen de Dolphins in 2013. Pittsburgh Nike Air Max 720 Womens verloor de wedstrijd en miste uiteindelijk de play-offs. Fans hebben Brown snel herinnerd aan de fouten die hij maakte als lid van de Pittsburgh Steelers. Deze dreun in 2014 droeg bij aan het overstuurverlies van Pittsburgh aan de New York Jets. Fans Adidas NMD Femme herinnerden Brown ook aan zijn kritieke onhandige poging in het verlies van Pittsburgh in 2012 aan Brown's Nike Air Max 90 Femme nieuwe team, de Oakland Raiders. Het stuk was een van de belangrijkste bijdragen aan de Steelers die de play-offs voor het eerst sinds 2009 misten.

Een Nike Air Max 90 Mujer schrijver heeft geen woorden gehakt bij het uitdrukken van hoe ze zich voelen na de  recente acties van Brown. Het is moeilijk om iemand te vinden die Brown's kant neemt na zijn recente kritiek op Smith-Schuster. Houston Texans cornerback Justin Reid is duidelijk geen fan Nike Air Max 95 Femme van Antonio Brown's kritiek op JuJu Smith-Schuster. Brown Nike Blazer Low Womens heeft zich duidelijk tot een duidelijke man gemaakt nadat hij zijn mond buiten het seizoen had gelopen. De ESPN-schrijver Antonio Brown werd tijdens het seizoen 2018 fysiek bedreigd op sociale media en herinnerde iedereen aan zijn artikel over het destructieve Nike Air Max 90 Femme gedrag van Brown. Lokale sportschrijvers uit Pittsburgh werden bekritiseerd omdat ze te zwaar  waren voor Brown tijdens zijn tijd bij de Steelers. De media-leden van Pittsburgh die voorheen de capriolen van Brown moesten tolereren, laten hem eindelijk weten  hoe zij zich voelen.

Offline

 

2019-04-12 07:08:42

AdBot
Advertisements
  • Index
  •  » Suggestions
  •  » ijdragen aan de Steelers die de play-offs voor het eerst sinds 2009 mi

Adverts

Board footer

Powered by FluxBB
Hosted by PunBB-Hosting