PunBB-Hosting Support Forum

The official support forum for all things related to PunBB-Hosting

You are not logged in.

Adverts

Adverts

#1 2019-03-18 02:19:45

yaya2017
Regular Member
Registered: 2017-08-09
Posts: 487
Reputation :   

wen een exclusieve versie van de heilige gele

Noorwegen zal deze zomer de nieuwe set in Frankrijk dragen terwijl ze op zoek zijn naar een tweede wereldtitel;  het team staat aan het hoofd van het toernooi na een indrukwekkende kwalificatiecampagne waarin ze de top hebben bereikt. "We kunnen veel positieve punten halen uit het winnen van onze kwalificerende groep", zegt middenvelder Caroline Graham Hansen. Nike Air Vapormax Donne "Het zal Nike Air Max 2017 Dames niet gemakkelijk zijn, maar we hebben het gevoel dat we de kwaliteit van onze ploeg hebben om diep in het toernooi te duiken. Nike Air Max TN Mujer De nieuwe set heeft een patroon dat onze supporters heel vertrouwd zal zijn, en hopelijk zullen ze het deze zomer dragen en achter het team komen. Nike Air Max 270 Donne "Het Noorse voetbal profiteert van een cultuur van" sterkere Nike Air Max 270 Dames sammen "(sterker samen), waaronder gelijk loon voor mannelijke en vrouwelijke internationals. Adidas Superstar Dames Nadat je eerder vier grote onderscheidingen hebt gewonnen, is er geen twijfel meer over de impact die het damesteam heeft gehad op het wereldspel. Voetbal spelen voor Brazili? heeft een zekere verantwoordelijkheid. Eerst en vooral, het dragen van de gele trui komt neer op het belichamen van de vlag van de natie zelf. Ten tweede is er de druk om de winnende traditie en de passie en steun van fans na Nike Air Max TN Womens te leven. Adidas Superstar Femme Voor de vrouwen van Brazili? is de Mulheres Guerreiras, 2019, de tijd om over te schakelen van regionale overheersing naar Nike Air Max 270 Mujer wereldwinnaars.

"Het is een grote trots om het land te vertegenwoordigen, de banier van het damesvoetbal te verhogen en de Braziliaanse trui te dragen in een Adidas Superstar Mujer ander wereldwijd toernooi. Ik had Marta, Cris, Formiga als mijn helden - krijgers die zoveel voor de sport deden - en nu is het mijn beurt om naast hen te  spelen ", zegt Andressa Alves, Sele ?? o Brasileira spits en de eerste Braziliaan die ooit voor FC Barcelona Femini. Thuis zullen de CBF-vrouwen een exclusieve versie van de heilige gele kit van de natie dragen. Het lichaam heeft dezelfde Samba Gold, getrokken uit de jaren 1970, als de herenuitrusting van 2018, en introduceert gelukkige groene accenten op de manchetten. Dit shirt wordt afgewogen  door blauwe shorts en witte sokken - een onmiskenbare Nike Air Max TN Mujer Braziliaanse esthetiek.

De Sele ?? o Feminina's away-kit moderniseert een favoriet van Nike Air Max 90 Damskie vrouwen uit Brazili? - ge?nspireerd door het sterrenbeeld ter ere van de Braziliaanse inheemse krijgers die zich na de dood bij de legende tot sterren Nike Air Max 2017 Donne wendden. In een donkerblauwe tint met een geometrische grafische ster die representatief is voor de nachtelijke hemel die van boven naar beneden vervaagt, is Nike Air Force 1 Femme de set ontworpen met een moderne kraag. Het wordt onderbroken door een rugband van Samba Gold en zweeft blauwe knallen in de nek en de manchetten. In het shirt staat een inscriptie die getuigt van de trots van het land: "Mulheres Guerreiras do Brasil." Adidas NMD Dames Een vaste waarde op het wereldtoneel, de Matildas hebben zich sinds 1995 gekwalificeerd voor elk toernooi en bereikten de kwartjes tijdens Adidas NMD Femme de laatste drie wedstrijden. Aanvoerder van de dynamische Sam Kerr, een van de meest bekwame spitsen in www.jennycolgan.co.uk het spel, de huidige ploeg is door velen Nike Air Max 95 Femme omschreven als het beste vrouwelijke team in de Australische geschiedenis. Met een gemiddelde leeftijd onder de 24 jaar, leunt het team in een jeugdige Nike Air Max 90 Femme geest en heeft hoge verwachtingen van Frankrijk.

Offline

 

2019-03-18 02:19:45

AdBot
Advertisements

Adverts

Board footer

Powered by FluxBB
Hosted by PunBB-Hosting