PunBB-Hosting Support Forum

The official support forum for all things related to PunBB-Hosting

You are not logged in.

Adverts

Adverts

  • Index
  •  » Suggestions
  •  » hoge verwachtingen, "zei hij. "[Maar] ik wist niet d

#1 2019-03-05 02:24:02

yaya2017
Regular Member
Registered: 2017-08-09
Posts: 487
Reputation :   

hoge verwachtingen, "zei hij. "[Maar] ik wist niet d

"Ze zijn nog steeds in de groeimodus", zegt Yu-Ming Wu, uitgever van Sneaker News, een website over de schoenenindustrie. "Het www.rossellamilone.it laatst hoorde ik dat ze werknemers in gangen hadden Nike Air Vapormax Femmezitten." Die groei kan deels worden gekoppeld aan de introductie van de Boost middenzooltechnologie door Adidas in 2013. Boost is ontworpen in samenwerking met Adidas Arkyn Femme het Duitse chemiebedrijf BASF en is een schokdempende schuimdemping die als een laag in de schoen om comfort en energieoverdracht te vergroten. Boost is sindsdien ge?ntegreerd in de producten van Adidas, van lifestyle tot www.marysiamilewski.fr hardloopschoenen. John Horan, oprichter van Sporting Goods Intelligence, een industrieanalysebureau, noemt de technologie "comfortable as hell." Maar in het begin verliep de verkoop traag. "Boost controleert de boxen vanuit een Nike Air Zoom Pegasus 35 Mens innovatief standpunt," zei Gaudio. "Je moet [consumenten] laten weten dat het er is en waarom ze erom moeten geven." Om dat te doen, haalde Adidas zijn chequeboek tevoorschijn  en ging op zoek naar talent.

Sinds 2014 heeft Adidas zijn aanwezigheid www.ranchmistral.fr onder Major League Baseball-spelers (ondertekening Xander Bogaerts van de Boston Red Sox, onder andere) verdubbeld en zijn NFL-selectie verdubbeld Nike Air Max 90 Damen (King zei tweevoudig competitie MVP Aaron Rodgers van de Green Bay Packers, een oude vriend , eigenlijk gevraagd om lid te worden van Adidas). Op het basketbalveld werd de $ 185 miljoen deal van Adidas met de toenmalige Nike Air Max TN Damen Chicago Bulls-ster Derrick Rose verminderd door de blessure-ellende van de point-guard, maar dat weerhield het bedrijf er niet van om Harden in 2015 weg te lokken van Nike voor $ 200 miljoen. Nike Air Max 1 Mujer Dit seizoen is Harden de koploper voor NBA Nike Air VaporMax Femme MVP. De uitbreiding heeft velen verrast. Toen Adidas Jordan Brand, een dochteronderneming van Nike, inhaalde voor de tweede in de verkoop van sportschoenen in de herfst, Nike Air Force 1 Femme tweette Powell: "Dit is een prestatie waarvan ik nooit dacht dat ik ze in mijn leven zou zien."

Zelfs King zei dat de omvang een beetje onverwacht was. "Ik ben een dromer. Ik had hoge verwachtingen, "zei hij. "[Maar]  ik wist niet dat dit allemaal zou gebeuren." In de herfst werden Jim Gatto, Adidas directeur van global sports marketing en twee medewerkers gearresteerd omdat ze naar verluidt honderdduizenden dollars naar basketballers op Nike Air Max 90 Femme de middelbare school leidden. laat ze ondertekenen met voorkeur universiteiten. De zaak, die is gebaseerd op federale wire-fraudekosten en zich nog steeds door de rechtbanken slingert,Nike Air Vapormax Womens  zou Gatto in de gevangenis kunnen belemmeren. Het Nike Air Max 2017 Femme schandaal kan de enorme invloed van sneakerbedrijven op collegebasketbal beknotten. Op de korte termijn zijn er echter weinig tekenen dat het op de winstcijfers Adidas ZX Flux Mujer van Adidas weegt. "De eerste resultaten geven niet aan dat er een negatieve impact is geweest," zei Powell. "We voegde eraan toe:" Ik denk eerlijk gezegd niet, tenzij het een veel zwaardere controverse is, dat het hen Nike Air VaporMax Mujer zoveel zal treffen. "Adidas-functionarissen blijven relatief stil over het onderwerp. "We betreuren het dat het gebeurde", zei King, erop wijzend dat het bedrijf een aantal interne aanpassingen heeft doorgevoerd, maar niet veel Nike Air Max 270 Damen commentaar kan geven op het incident. "We gaan vooruit."

Offline

 

2019-03-05 02:24:02

AdBot
Advertisements
  • Index
  •  » Suggestions
  •  » hoge verwachtingen, "zei hij. "[Maar] ik wist niet d

Adverts

Board footer

Powered by FluxBB
Hosted by PunBB-Hosting