PunBB-Hosting Support Forum

The official support forum for all things related to PunBB-Hosting

You are not logged in.

Adverts

Adverts

  • Index
  •  » Suggestions
  •  » an schoenen produceert ongeveer 10% van alle geproduceerde

#1 2019-03-04 03:45:39

yaya2017
Regular Member
Registered: 2017-08-09
Posts: 362
Reputation :   

an schoenen produceert ongeveer 10% van alle geproduceerde

Terwijl zowel Nike als Nike Air Max TN Mujer Adidas het grootste deel van hun geld verdienen met hun kernmerken, heeft het paar andere merken die bijdragen aan het aanvullen van inkomsten.  Naast Nike Air Max 90 Donne het merk Nike bezit het bedrijf ook het merk Converse, Hurley en Jordan (naar basketbalspeler Nike Epic React Flyknit Mujer Michael Jordan), terwijl Adidas ook het merk Reebok bezit. Alle Nike-merken hebben in het afgelopen boekjaar een omzet van 34,4 miljard dollar gegenereerd ( loopt tot eind mei 2017), terwijl Adidas in het laatste boekjaar een jaaromzet van 19,2 miljard euro rapporteerde, wat overeenkwam met het kalenderjaar 2017 (alle Nike Air Max 95 Damskie onderstaande grafieken zijn gebaseerd op deze boekjaren). Voor Adidas, het kernmerk opgenomen voor $ 19 miljard aan totale inkomsten om als verklaring te dienen voor meer dan 91% van de totale inkomsten van het bedrijf in het afgelopen boekjaar, terwijl Reebok $ 1,8 miljard genereerde. Nike heeft ongeveer 554 fabrieken verspreid over 42 landen die het van schoeisel, kleding en uitrusting voorzien. 8% van al zijn Nike Air Max Tavas Mujer productie is Nike Air Max 270 Femme gevestigd in de VS. Deze productiefaciliteiten produceren Nike Air Max 90 Homme voornamelijk kleding en sommige Nike Air Max TN Damen apparatuur, Nike Internationalist Femme maar in de VS wordt helemaal geen schoeisel geproduceerd.

Chinese fabrikanten leveren 23% van alle Nike-productie. Het soort producten dat deze fabrieken maken, is gelijkmatiger verdeeld over de drie productcategorie?n, met een lichte weging voor kleding. Fabrieken in Vietnam dragen 16% bij aan de totale  productie van Nike, en produceren voornamelijk kleding en schoenen met een kleine Nike Air Vapormax Womens hoeveelheid apparatuur. Beide bedrijven verkoop drie soorten producten. Nike en Adidas verdienen het grootste deel van hun omzet aan de verkoop van schoenen, waarbij kleding de op een na grootste inkomstenbron is voor beide. Dit wordt gevolgd door sportuitrusting zoals ballen en tassen. Het is verrassend dat zowel Nike als Adidas de  overgrote meerderheid  van hun productie uit Azi? betrekken, waarbij Adidas iets meer van haar productie in de regio  concentreert dan Nike. Zoals verwacht, heeft Nike Nike Internationalist Femme meer productie in Amerika, terwijl Adidas meer faciliteiten heeft in Europa. Afrika vormt een klein deel van de totale productie voor beide bedrijven.

Adidas heeft meer dan 800 fabrieken in 55 landen die het van alle drie de productsoorten voorzien. Vietnam Nike Air Span 2 Femme produceert 44% van alle Adidas-schoenen, gevolgd door Indonesi? met 25% en China met Nike Air Max 90 Womens 19%. De grootste fabrikant van schoenen produceert ongeveer 10% van alle geproduceerde schoenen. China is verantwoordelijk voor 23% van de kleding die elk jaar wordt gemaakt, gevolgd door Cambodja met 22% en Vietnam met 18%. De grootste fabriek die kleding produceert, is goed voor ongeveer 10% van alle kledingoutput. China is ook www.annasantander.es de grootste producent www.andrewjoslin.co.uk van Adidas-apparatuur, verantwoordelijk voor ongeveer 40% van het totale bedrijf, gevolgd door Pakistan Nike Air Max 90 Femme met 18% en Turkije met 15%. De grootste fabriek voor het produceren van apparatuur maakt ongeveer 15% uit van het Duitse bedrijf.

Offline

 

2019-03-04 03:45:39

AdBot
Advertisements
  • Index
  •  » Suggestions
  •  » an schoenen produceert ongeveer 10% van alle geproduceerde

Adverts

Board footer

Powered by FluxBB
Hosted by PunBB-Hosting