PunBB-Hosting Support Forum

The official support forum for all things related to PunBB-Hosting

You are not logged in.

Adverts

Adverts

#1 2018-08-30 01:49:07

yaya2017
Regular Member
Registered: 2017-08-09
Posts: 275
Reputation :   

siteitscoach die met hem in een kamp heeft gewerkt, verte

Mensen zeggen het elke zomer - hoe geweldig het zou zijn als het beste door Nike gesponsorde team Nike Air Max 270 Womens eind juli het beste door Adidas gesponsorde team zou spelen in wat zou kunnen dienen als een de-facto nationale titelgame voor basgitaar Nike Air Force 1 Dames basketbal. Maar het gebeurt nooit. Of in ieder geval gebeurt het bijna nooit. "Het is heel zeldzaam," zei Dinos Trigonis, mededirecteur van de Fab Fab 48. En waarom is het erg zeldzaam? "Omdat de schoenenbedrijven niet willen dat het gebeurt, 'Trigonis antwoordde nuchter.  En bewijs hiervan kwam precies acht dagen geleden, toen de volgende Twitter-uitwisseling plaatsvond. Wat u moet weten over Nike Air Max Thea Femme die uitwisseling is dat Frank Burlison een oude basketbalscout  is, die het waagde publiekelijk te suggereren dat het enorm zou zijn als Team Takeover, dat had zojuist de Nike EYBL Peach Jam gewonnen, de Compton Magic gespeeld, die net het Adidas Summer Championship had gewonnen. Team Takeover be?indigde zijn Nike Air Zoom Spiridon Womens Nike-schema met een record van 23-1. De Compton Magic eindigde zijn Adidas-schema met een record van 20-2. Die teams werden gerangschikt  nr. 1 en nr. 2 in het land tussen 17-en-onder grassroots teams, volgens Prep Hoops. Dus de tweet van Burlison was verstandig en de droom van een zomerbasketbaljunkie.

"Het gaat niet gebeuren," twitterde tweeted. Maar het gebeurde. Tegen alle verwachtingen in, gebeurde Nike Air Max 97 Dames het laat woensdag hier bij bisschop Gorman High - ongeveer 12 mijl ten westen van de felle lichten van de Las Vegas Strip. Nike Air Zoom Pegasus 34 Womens Coach Hall Royata van North Carolina was courtide. De coach van Nike Air Huarache Mujer Duke's Hall of Fame, Mike Krzyzewski, stond een paar rijen achter hem. Verschillende NBA-spelers - van Victor Oladipo tot Isaiah Thomas tot Will Barton - waren in het gebouw. En hoewel de game pas om 9:36 lokale tijd fooi gaf en hoewel de toegangsprijs Adidas ZX Flux Womens $ 15 was, was de sportschool nog steeds vol van de eerste rij naar de top. Er kwam een ??capaciteitsmassage opdagen en bleef te laat. Adidas ZX 750 Femme "Beste publiek dat we de hele zomer hebben gespeeld", zei Evan Mobley, de enorm begaafde Class of 2020-product die Adidas 'Compton Magic leidde naar een kom-van-achter 81-79 overwerk overwinning op Nike's Team Takeover.Mobley, trouwens, misschien wel de beste lange Adidas NMD Womens termijn NBA-vooruitzicht in alle basketbal op de middelbare school. Hij is ongelooflijk rond de rand en in staat er vanaf. Benen Nike Dunk Sky High Dames voor dagen. . Een voormalige universiteitscoach die met hem in een  kamp heeft gewerkt, vertelde me onlangs: "Hij is een monster dat veel geld gaat verdienen."

Ik ben het op beide punten eens. Maar eerst, afgezien van een verrassing, zal Mobley ten minste één seizoen bij USC spelen omdat Andy Enfield zijn vader, Eric Mobley, in maart huurde, en omdat zijn oudere broer, uit 2019 opvallende Isaiah Mobley, zich al inzet voor de Trojaanse paarden. Nike Air Max 95 Damen Beide broers hebben een voorsprong van vijf sterren. Dus het is duidelijk dat geen enkele hoofdcoach een effectiever deel van dit offseason heeft gemaakt dan Enfield, die eind woensdag onder een mand zat en zijn toekomstige frontcourt zag - de vijfsterren grote Adidas Superstar Womens Onyeka Okongwu speelt ook voor de Compton Magic en is ook toegewijd aan USC - de rest van de zomer de opscheppende rechten van  schoenenfabrikanten verdienen. "Een paar jaar geleden hadden we een probleem met Merl Code: hij was sterk bewapende teams [speelde alleen in evenementen waar hij de voorkeur aan gaf]", zei Trigonis over de voormalige regisseur van Nike's basketbalprogramma voor jongeren, die nu wordt geconfronteerd met federale aanklachten wegens het naar men beweert omkopen van gezinnen om prospects naar bepaalde  scholen te sturen. "Dus ik had een gesprek met [Nike  executive] Lynn Merritt. Ik vroeg hem, ik zei: 'Lynn, jullie sponsoren deze teams of bezit jij deze teams?' En hij wist niet hoe hij die vraag moest beantwoorden.

Offline

 

2018-08-30 01:49:07

AdBot
Advertisements

Adverts

Board footer

Powered by FluxBB
Hosted by PunBB-Hosting