PunBB-Hosting Support Forum

The official support forum for all things related to PunBB-Hosting

You are not logged in.

Adverts

Adverts

#1 2018-04-14 03:27:31

SandyWashington
Junior Member
Registered: 2018-04-14
Posts: 3
Reputation :   

adidas spezial

Adidas NMD adidas spezial R1 Primeknit Japan triple black vil være et must-cop til slutningen af   sommersæsonen. Skoen er simpelthen klædt i fuld kerne sort og lavet af primeknit med matchende tre striber på siderne. Andre detaljer omfatter en tonal Boost mellemsål med EVA indlæg og den slående japanske branding på forsiden af   sålen for at fuldføre sit helt sort look helt. For en pris på $ 170, se efter adidas NMD R1 Primeknit Japan Triple Black at vælg adidas butikker og online den 11. august. Sørg for at klikke på og bogmærke vores Air Jordan 13 GS Wolf Gray nav side nu for skoens seneste udgivelsesinfo og opdateringer og billeder. Hold det altid låst til KicksOnFire for det seneste i sneakernyheder.

Rick Owens og adidas har arbejdet sammen i de sidste fire år, men de har for nylig besluttet at skære bånd. Alle gode ting skal komme til ende, ikke? Dette blev annonceret? Mindre end en uge efter, at Owens udtalte, at han ville starte en ny fælles fodtøjssamling med? Amerikansk arv mærke Hood Rubber Company. adidas boost En nylig udtalelse fra en rep af designerens Owenscorp selskab gjorde det klart, at bruddet var en venlig og ikke-konfronterende en. Han forklarede det? "Begge parter har haft stor succes i løbet af de sidste fire år, da dette samarbejde kommer til en naturlig konklusion, fortsætter de med at holde hinanden i højeste henseende." Var du fan af Rick adidas campus Owens x adidas collabs? Er du skuffet? At se dem gå på deres separate måder?

Adidas NMD R1 Primeknit Japan tredobbelt sort vil blive ledsaget af denne tredobbelte hvide version, og den slipper denne uge. Klædt i fuld hvid, den stilfulde runner er lavet af primeknit med matchende tre striber på siderne. Andre detaljer omfatter tonal Boost mellemsål med EVA indlæg og den slående japanske branding på den forreste del af mellemsålen for at fuldføre sit helt hvide look helt. Se efter adidas NMD R1 Primeknit Japan Triple White på udvalgte adidas butikker og online den 11. august for Et detailpris på $ 170. Sørg for at klikke på og bogmærke vores Air Jordan 13 GS Wolf Gray nav side adidas zx flux nu for skoens seneste udgivelsesinfo og opdateringer og billeder. Hold det altid låst til KicksOnFire for det seneste i sneakernyheder.

Efter at have fået vores seneste kig på den kommende adidas Yeezy Boost 350 V2 i Semi Frozen Yellow Colorway i går, mindre end 24 timer, er vi tilbage med flere billeder af skoen, der viser en ny funktion / kvalitet, som mange af jer kan blive fascineret af .Disse nye billeder, der har opdaget i dag, viser, at denne neon grøn / volt farvelægning fra Yeezy Boost 350 V2 kommer med? Glød-in-the-dark detaljer, der kan ses på den indre liner, hæl pull tab, snørebånd og hele Yeezy Boost-enheden. Er du fan af glød-i-mørke sneakers eller er du ikke ligeglad med dem så meget? Tjek billederne ovenfor og hold den låst til Kicks On Fire for opdateringer.

Over vil du få et første kig på den første nogensinde? Parley x adidas Primeknit Track Spikes. Den kommende Collab mellem Parley For The Oceans og Adidas er kendt som Adidas Prime SP Parley, også kendt som de "first-ever track spikes" med Parley Ocean Plastics. Adidas Prime SP Parley har en 360 grader Primeknit konstrueret øvre lavet med genanvendt Parley havplast integreret i det øvre. Den øverste er derefter anbragt oven på en lasersvejset ramme til reduceret vægt. Den første farvebane har piggerne lavet i en blå og volt farveskema, men det var temmelig sikkert, at flere farver snart vil blive afsløret. Ingen udgivelsesdato endnu, men så snart disse er stillet til rådighed, vil vi helt sikkert give dig besked. adidas nmd r1 Tanker?

Hvis du var fan af adidas ClimaCool 02/17, der lavede sin debut i sidste måned, så går du ind for en godbit senere i ugen, da adidas vil skille ud nye farvebaner til både mænd og kvinder. I dag giver vi dig en tættere se på Mystery Ruby / Footwear White pair samt Kalk / hvid farvelægning. Begge er bygget ud af åndbar og letvægts? ClimaCool mesh overdel, modvirket af en perforeret Ortholite sockliner for optimal åndbarhed. Begge vil frigive den 10. august og vil blive prissat til $ 100. [img]https://www.pochinokoya.com/images/sko/adidas nmd r1-509dom.jpg[/img] Har du planer om at tilføje en til din samling?

Offline

 

2018-04-14 03:27:31

AdBot
Advertisements

Adverts

Board footer

Powered by FluxBB
Hosted by PunBB-Hosting