PunBB-Hosting Support Forum

The official support forum for all things related to PunBB-Hosting

You are not logged in.

Adverts

Adverts

#1 2017-11-01 01:53:08

nbkjguk
Junior Member
Registered: 2017-11-01
Posts: 3
Reputation :   

Nike Sport skor 2017 nya

https://i2.wp.com/www.nicekicks.com/files/2016/08/Nike-Air-Max-Plus-Navy-Fade-.jpg?fit=750%2C399

Nike mest berömda gatsoldat har marscherat ut i en frodig ny färgväg. Den aggressiva Air Max Plus Nike skor 2017 försäljning som är känd för att bära flammande apelsiner och piercing blues visar sin mjukare sida denna gång. "Bordeaux" nyanser exoskelett och kiselskyddskläder, medan "Silt Red" spelar ut över nätet och Swoosh. När det gäller en sko som betyder affärer men det är inte för medelvärdet är denna TN svår att slå. Air Max Plus är en av de stora siluetterna som Nike tog oss tillbaka 1998!Nike Air Max skor Nike Sport skor 2017 nya är kända över hela världen för sin stora luftdämpande enhet vid hälen som i de flesta modeller har varit synlig från midsoles sidor. Dessa skor är en viktig del av Nikes stil och sportallians och har varit en stor häftklammer för Nike sedan starten 1987. Nike Air Max-skor var ursprungligen designade av Tinker Hatfield, som ursprungligen började som arkitekt för Nike, design deras affärer. Dessa skor pralade på den revolutionerande Nike-lufttekniken som skapades och patenterades av M. Frank Rudy, en anställd. Delta in på festivalen på Nike Air Max Day, vi bestämde oss för att gå ner i minnesfältet med några av de bästa Nike Air Max-produkterna som vi har sett genom historien.


NikeLab släpper ut Air Max Plus Nike skor 2017 Pack exekverat i svart / vitt, ben / havregryn, rosa / grå och segel / svart. Dessa modeller har en övre axel med övre axel som accentueras med premium nubucköverdrag och ett bekvämt meshfodral. Den blekade effekten med tvåfärgade TPU-överlägg ger extra stil samt sidopanelen Swoosh. Andra stilelement inkluderar - den perforerade tungan som säkerställer extra andningsförmåga och tonala snören. Slutligen sitter dessa modeller på en 360-graders gummidimsål och en gummiyttersula.

90-talet Nike Air Max Plus Nike Air Max Plus  2017 ny försäljning har varit M.I.A. under ganska lång tid i staterna men har nyligen gjort framträdanden i dope colorways. Detta "Plum Fog" -par är en del av "Summer Satin" -paketet tillsammans med "Enamel Green" -paret. Båda dessa pastellfärger är gjorda av en slank satinfabrikation och reflekterande 3M-material ovanpå Air Max Plus mellansål som har de ikoniska luftbubblorna i hela. Och nu är den här nya färgvägen tillgänglig! De kallas "Ice" och det namnet är en perfekt passform för denna alla vita sneaker med en isblå yttersåle och en turqoise Swoosh! Massor av Air Max fans har nu en ny silhuett på deras måste ha listan!

http://www.stilskor.com/

Offline

 

2017-11-01 01:53:08

AdBot
Advertisements

Adverts

Board footer

Powered by FluxBB
Hosted by PunBB-Hosting