PunBB-Hosting Support Forum

The official support forum for all things related to PunBB-Hosting

You are not logged in.

Adverts

Adverts

#1 2017-10-12 03:41:33

yaya2017
Junior Member
Registered: 2017-08-09
Posts: 92
Reputation :   

Saif Ali Khan gr?

De meeste topverkopende sneakers zijn meestal Ken Doll-gladdenken van de nooit beledigde-niemand Nike Roshe Run of de Adidas Superstar. Of denk aan de Nike Tanjun, geliefd door mama overal. Maar een sneakerszitting onder hun zeldzame lucht viel me in de gaten: de Nike Air Huarache. Ik schreef onlangs hoe de Tanjun de beste sneaker in de VS werd, en het is gemakkelijk om te zien waarom: De schoenen zijn comfortabel, goedkoop en ongelooflijk basic. De Huarache, die juist achter de Tanjun staat op de lijst van bestsellers, is in plaats daarvan het best bekend om zijn dikke handschoenhakband. Het is niet Balenciaga "platform-Croc Moncler Giacca Uomo lelijk" of zelfs "Balenciaga Triple S lelijk", maar het is zeker groter dan wat normaal gesproken in het winkelcentrum verkoopt. En bij $ 110 is het ook niet goedkoop. Dus hoe kwamen we hier? Hoe is de tweede best verkopende schoen van Amerika - het soort schoen waarvan de omzet wordt gemeten in de miljoenen - iets zo bijzonder raar? De Huarache debuteerde in 1991 en was destijds een van Nike-ontwerper Tinker Hatfield's meest forward- denken ontwerpen, debuteren met advertenties die lezen, "De toekomst is hier." Oliver Mak, mede-oprichter van de sneakerwinkel Bodega, herinnert zich aan het kopen van de schoen in eerste instantie, omdat ze zo polariserend waren. "Het was voor zijn tijd," zegt Daishin Sugano, medeoprichter en CPO bij sneaker om site GOAT te verkopen. Sugano zegt dat het ontwerp zo verschillend was dat het echt een originele consumentenbasis vond onder sneakerheads die naar de schoenen steken die zich uit de verpakking Nike Air Max Tavas Womens bevinden. Nike stak bij de schoen en zag een hernieuwde interesse in het model www.royalsaffron.co.uk toen het in 2014 de iconische "Scream Green" kleurweg terugbracht. Sindsdien is die weddenschap afbetaald. "Huarache begon al in de lente 2015 warmte op de markt te krijgen, Met constante iteraties van het model tot 2016, zegt Mak. "U zag originele retro colorways, premium en utility variaties, en slechts een of twee collabs om het speciaal te houden."


Net als bij de meeste grote schoenen was de stijging van de populariteit van Huarache een berekende langzame verbranding. Het werkt als volgt: Nike herkent een trend, een vernieuwde interesse in de jaren '90, en begint buzz om de schoen op te bouwen, nieuwe kleurwegen uit te trekken en vervolgens een hyped-up samenwerking of twee vrij te laten. In het geval van de Huarache, zegt Sugano dat dit proces 'heeft geholpen om deze eenmalige sneakershoofd-schoen aantrekkelijker te Nike Air Max Classic BW Donne maken voor de algemene markt.' Sugano wijst specifiek op een model van de Huarache dat de straatkledingmerk Undefeated ontworpen vorige Moncler Giacca Bambini zomer is ontworpen. "De sneakers worden direct uitverkocht en verkopen nu voor vier keer de verkoopprijs," zegt Sugano. Deze typen partnerschappen cre?ren een halo-effect rond een schoen, waardoor de verkoop van in-line non-collab versies wordt verkocht. Terwijl het identificeren en exploiteren van trends is zaken zoals gebruikelijk voor Nike, is er iets anders over de Huarache. Het maakt geen deel uit van de trend; De schoen is een trendsetter, een iconisch ontwerp dat 20 jaar geleden de basis legde voor de smaken die we vandaag hebben. "De Huarache is een klassiek Nike-model uit de gouden tijd van sneaker innovatie," zegt Mak. Both Mak en Sugano betogen dat, terwijl de '90s trend ongetwijfeld Doudoune Moncler Homme nu warm is, de Huarache onze huidige smaak geholpen heeft voor al die dingen. "Sommige silhouetten worden de basis voor volledige bewegingen en nieuwe manieren om sneakers te ontwerpen," zegt Mak. "De Huarache is een van hen. Kijk maar eens naar de witte, lichte" lelijke "schoenen verspreid over de hedendaagse markt: de Balenciaga Triple S, de Raf Simons x Adidas Ozweego en wat Sugano beschrijft als de" voorverkochte "Yeezy Wave Runner 700. "Als u de ontwerpelementen terugschilt, ziet u iets heel erg vergelijkbaar met de huidige trend in de Huarache," pleit Sugano. "De bredere houding, de gelaagde middenzolen en de gemengde materialen zijn allemaal in lijn met de beweging."
Vanuit die hoek is de Huarache gewoon de klassieke schoen die zijn rechtmatige plaats in de schijnwerper terugkrijgt.

?Voor een minder brede benadering Nike Air Max Tavas Donne ging ik naar NPD's sportkledinganalist Matt Powell, die bevestigde wat we op de meest pragmatische manier zien: 'We zijn nu in een grote retro-cyclus en Huarache is de belangrijkste retro-schoen van Nike. ”
En Nike's maakte geen geheim, ze houden van het maken van deze schoenen. Klik op de Bodega-winkel van Mak en vind de Huarache in roze, zwart, zilver, grijs, goud, wit, bruin, bruin, rood, rood, universiteits rood, groen, legergroen, bosgroen; zo veel kleuren hebben ze gemaakt zoals 'Ocean Fog', 'Ember Glow' en 'Violet Dust.' Dit geldt voor drie pagina's, maar wat de meeste van deze lijsten gemeen hebben, zijn de woorden die onder hen zijn geschreven: "Uitverkocht . "" Huaraches hebben altijd goed verkocht, "zegt Mak. 'Nike, als je dit leest, stuur ons meer.' Voor haar laatste Jordan Brand-samenwerking, kan Aleali May haar Los Angeles-wortels kanaliseren. De Air Jordan 1 (haar www.mateopinilla.es favoriete silhouetten van het merk) Aleali May beschikt over high-end materialen en veel textuur, waaronder zwarte corduroy, die zij zei dat zij koos omdat het haar aan de huispantoffels van de lokale LA markeert, maakt haar vader en oom gebruikt dragen.

Offline

 

2017-10-12 03:41:33

AdBot
Advertisements

Adverts

Board footer

Powered by FluxBB
Hosted by PunBB-Hosting