PunBB-Hosting Support Forum

The official support forum for all things related to PunBB-Hosting

You are not logged in.

Adverts

Adverts

#1 2017-10-09 05:50:24

yaya2017
Junior Member
Registered: 2017-08-09
Posts: 92
Reputation :   

For everyone who got money to buy it

Als er één ding is, kunnen we hier Adidas Ultra Boost Dam vertrouwen bij Highsnobiety zeggen, het is dat we sneakers kennen. Ze zijn niet alleen iets dat we voor plezier bedekken; ze zijn een levenslange passie en obsessie. Of we nu praten met 's werelds voorste ontwerpers en industrievernieuwers, die dodelijke nieuwe releases of gekke collabs hebben, leven in de wereld van een sneakerhead, en het is in deze wereld dat we het meest thuis voelen. Wij zijn - in ieder geval - een mode en streetwear publicatie en dus de stijl en het ontwerp van een sneaker heeft precedent. We kijken naar de shit die er goed uitziet, en draagt ??het met wat er in stijl is. We verzamelen Nike Air Max 2015 Damen de spullen die beperkt zijn, omdat eerlijk gezegd, sommige van hen zijn kunstwerken. Als we bijvoorbeeld de laatste adidas collectie van A $ AP Ferg dekken, geven we waarschijnlijk geen shit als u tennis in hen kunt spelen. We hebben Nike Air Max Command Mujer nooit gevraagd of Jordans eigenlijk mensen beter maakt, of die SB's mensen beter maken of of Sambas echt geweldige voetbalschoenen is. We hebben er vrij stil op geweest. Dat is tot nu toe. In de afgelopen jaren hebben mensen een heleboel legitieme vragen opgeworpen over het daadwerkelijk gebruik van hardlopen, en de bedoelingen van de 20 miljard dollar die verantwoordelijk zijn voor hen. We hebben de opkomst van blote voetenstijlschoenen gezien, en we weten dat lopende verwondingen nu meer dan ooit tevoren stijgen. Studies wijzen erop dat ondanks de miljarden dollars in het atletisch onderzoek gedumpt worden door merken als ASICS en Nike per jaar, overal van 65 tot 85 procent van de lopers Nike Air Vapormax Mujer jaarlijks een groot letsel rapporteren. Dit vraagt ??de vraag: doen lopende schoenen werkelijk of zijn ze gewoon dure oog snoep? Het doel van een goede lopende schoen gaat alles om preventie Nike Air Max 2017 Damen van letsels. Extra gomzolen, "cloudfoam" midsoles, geltechnologie, extravliegende geweven stoffen, spuitgegoten bogen en alle andere fancy upgrades komen allemaal neer op comfort en extra bescherming, waar onze voeten het het meest nodig hebben - of zo wordt verteld. Maar hoeveel is dat eigenlijk waar als alles is gezegd?

In de wereld van het rennen is je gang de fysieke manier waarop je loopt. Een ganganalyse schetst in hoofdzaak alles over de manier waarop je lichaam en benen bewegen om te bepalen wat voor soort schoen het beste zou zijn voor je lopende patronen. Het is in feite een zeer gecompliceerde - en soms problematisch subjectieve - crash cursus in de biomechanica van je lichaam. Een ganganalyse is belangrijk omdat het u vertelt of u een hakspeler of -balletje bent, of u gevoelig bent voor overpronatie (of u overcompensatie Adidas Superstar Femme Bleu met uw voet trekt) en een aantal andere kleine dingen die u helpen bij het bepalen van wat u moet zoeken bij het winkelen voor lopende schoenen. Als u winkelwagentjes schoenen koopt zonder uw ganganalyse te weten en te winkelen voor schoenen die passen bij uw lopende stijl - of schoenen die helpen bij het corrigeren van bijzonder slechte lopende gewoontes - je doet jezelf geen service. Nike Air Odyssey Womens Als een schoen niet compatibel is met uw individuele gang, dan kan het slechter zijn voor u dan het uitvoeren van kale voeten, ongeacht hoe goed haar marketing team het klinkt. Lopende schoenen maken mogelijk een verschil, maar alleen als u goed bent consument. Een van de grootste voordelen die de atleten hebben, is dat analyses en statistieken steeds meer toegankelijk worden. De soort draagbare technologie die we nu hebben, helpt de hardlopers hun routes naar de voet te Nike Air Max 90 Femme Noir plannen, hun zwakke plekken te identificeren tijdens de training, log burned calorie?n, en helpen ze echt om hun vooruitgang te halen - alles in real time.Systems zoals Kinematix's TUNE of Onder Armor's Speedform Gemini 2 kan je je mijlen niet alleen logeren, maar ook super granulair worden, waarbij informatie Nike Air Pegasus 89 Damen voor elke individuele voet wordt aangeboden, zoals cadence, asymmetrie, hiel contact tijd, enz. Om inzicht te geven in hoe je je prestaties optimaliseert en het letselpotentieel minimaliseert.

Die soort metrics zijn van onschatbare waarde en door te weten dat u ze rechtstreeks aan u kunt leveren, gewoon door de juiste schoenen aan te schaffen, is het niet te verwonderen. Ook is het niet te ontkennen dat hardloopschoenen een noodzakelijke stabiliteitsgraad bieden, die de hardlopers beschermen tegen letsel op ongelijkmatige Adidas Superstar Pánské wegoppervlakken (alhoewel u een soort loopbaan uitvoert, moet u kijken naar iets dat laterale stabiliteit biedt, die vaak afwezig is van basislopen). In feite, als je een overpronater bent, worden Nike Air Max 2016 Dámské stabiliteitsschoenen gezegd dat het een goede manier is om je te helpen bij het corrigeren van je vorm en het voorkomen van letsel. Tenminste, dat is wat we verteld worden (meer later). Natuurlijk zorgen goede schoenen voor voldoende belemmering om schadelijke effecten op knie?n en andere gewrichten te voorkomen. Geloof het of niet, hardlopen is erg hard op je gewrichten en de enige echte manier om de impact op je lichaam te verminderen, is gericht op de juiste vorm en draag comfortabele schoenen die kussen bieden, maar niet te veel kussen en ondersteuning. zal je niet sneller of langer laten lopen.

Offline

 

2017-10-09 05:50:24

AdBot
Advertisements

Adverts

Board footer

Powered by FluxBB
Hosted by PunBB-Hosting