PunBB-Hosting Support Forum

The official support forum for all things related to PunBB-Hosting

You are not logged in.

Adverts

Adverts

#1 2017-09-27 05:44:18

BobTout
Junior Member
Registered: 2017-09-27
Posts: 3
Reputation :   

adidas gazelle

Zodra de lachwekkende, superieure superster, de reputatie van Dwight Howard adidas gazelle de bocht had voor de niet-zo-goede na de onrust tussen hij en zijn coach aan het licht kwam en met zijn openbare eisen dat hij ofwel naar de netten werd verhandeld of na zijn contract ging met Orlando is compleet afkomstig van zijn mond, Dwight s kreeg veel beeldzuivering voor hem deze offseason. Helaas won hij de Olympische Spelen om zichzelf te verlossen, omdat hij wegens letsel zal missen, maar deze patriottische rode, witte en blauwe make-up van de adidas adiPower Howard 3 is wat hij zou kunnen dragen terwijl hij zwaaide -ups en gooien monster-twee-handers tegen de rest van de wereld. Nog een kijkje op de Amerikaanse kleurweg van Howard's derde drie-striper hieronder, dus neem een   gander en laat ons weten waar Dwight uiteindelijk zal landen.

Het stuiteren van het etherische karakter van de holografische regenboog JS Wings is de multi-tartan print van het Jeremy Scott x adidas Forum, dat dit Lente 2013 seizoen zal aankomen. Jeremy Scott zoekt een aantal verschillende kleuren van de print naar de binnenste Al Borland, met veel gebruik van de All-American plaid. In eerste instantie kiest hij voor het rode / zwarte houthakkespecifieke adidas zx flux ontwerp bovenaan. We hebben extra hoeken van het Multi-Tartan Forum van Jeremy Scott hieronder, dus kijk eens en laat ons weten wat u denkt.

Adidas Originals presenteert de all-new AR D1 Low, een slank nieuw model dat eerbetoon geeft aan zijn luxe wortels met het slanke profiel en de premium constructie. De drie kleurenwegen van wit, donker navy en zwart zijn voorzien van full grain lederen bovenkant adidas hamburg met gerolde randen voor de geraffineerde aanraking en verborgen naden om de luxe look uit te voeren. Beschikbaar op 7 juli bij geselecteerde adidas Originals retail partners zoals DTLR, de adidas Originals AR D1 Low brengt nog meer unieke smaak aan het sneaker spel met een van de beste van het seizoen. Een complete galerij ligt voorbij, dus kijk eens en laat ons weten wat u denkt.

De laatste Sneaker Con-locatie stond op de naden, omdat het de massa-menigte niet kon bevatten die bleek te maken in de beste sneaker evenement van zijn soort. Dus, het evenement verhuisde naar de stad en een beetje East als Sneaker Con nam een   collegiale grote gymnasium over als Baruch College haar deuren opende om het grootste NYC-evenement in de geschiedenis te hosten! De sportschool werd gepakt adidas tubular voorwaarts met geweldige aanbieders die hun collecties laten zien en met een speciaal voorbeeld van de adidas Originals aankomende versies, en zelfs een aantal opmerkelijke sneakerheads in het spel liep door, zoals Ed Lover, Iman Shumpert van de New York Knicks , Jack Ballard van de New England Patriots, DJ Clark Kent, Burgemeester en All Day. De lijn was honderden diepe uren voor de deuren geopend waren, maar gelukkig was de locatie groot (en cool) genoeg om iedereen comfortabel te houden in hun kicks.

De Rod Laver en zijn Vin (Ta) variant hebben een belangrijke rol gespeeld in de Three Stripes-serie van laat, beide in de Originals collectie in een verscheidenheid aan colorways en collaborations, en zelfs binnen de skateboarding divisie als een soort speciale handtekening voor de top rijders. Dit nieuwe ontwerp dat afkomstig is van de Laver lijn lijkt erop dat het een perfecte pasvorm zou kunnen zijn voor deze laatste toewijzing, aangezien het versterkte ollie-gebied op het adidas Originals Court Savvy Low precies is wat u vindt in het handboek voor skate sneaker design 101. U kunt Zie ook de definitieve adidas tennis invloed in die sectie's geperforeerde Stripes, maar dat is geen handtekening element, maar een geleend van de Stan Smith. Dit subtiele branding detail laat de hele rest van de silo af met het soort slanke eenvoud, die alles behalve hun succes garandeert als een casual design

Het is makkelijk te vergeten, te wijten aan de populariteit van de Dunk en Air Force 1 Highs, Jeremy Scott's 80s basketball throwbacks voor adidas of zelfs de Crown Society's eigen Society. Supra's eerste Skytop vertegenwoordigde een groot vertrek en hielp een vernieuwde interesse in hightops en daarbuiten. Dus dit is een merk dat de waarde erkent van het maken van een definitieve esthetische verklaring, en toch hebben ze nooit adidas futurecraft iets zoals dit nieuwe model laten zien dat we vandaag weer laten zien. De Supra Falcon heeft meer levensstijl dan het serieuze skateboarding, dankzij de superieure bovenkant die geen simpatie van ollie versterking ontbreekt en in plaats daarvan richt op een gegoten look in de buurt van de Louis Vouitton collabos van Kanye West of de vorige winter. Batman- is Puma Urban Swift. Laat ons weten wat u denkt aan dit stand-out ontwerp nadat u de Falcon hieronder gedetailleerd hebt bekeken, en wees er zeker van om met Sneaker News voor woord te blijven bij het debuut van het Amerikaanse.

Offline

 

2017-09-27 05:44:18

AdBot
Advertisements

Adverts

Board footer

Powered by FluxBB
Hosted by PunBB-Hosting