PunBB-Hosting Support Forum

The official support forum for all things related to PunBB-Hosting

You are not logged in.

Adverts

Adverts

#1 2019-04-16 07:00:16

yaya2017
Regular Member
Registered: 2017-08-09
Posts: 494
Reputation :   

in onze gemeenschap, "zegt Brad Hutchins, plaatsv

De deelnemende programma's omvatten dit jaar negen herenteams en zes damesteams. Nieuw in het partnerschap zijn Fort Lewis College in Durango, Colorado en Mesa Community College in Mesa, Arizona. Voor die programma's die al een Nike Air Max 270 Mujer paar seizoenen de N7-truien hebben gedragen, heeft de vertrouwdheid bijgedragen aan een Nike Roshe Run Womens bepaald eigendomsrecht dat gepaard gaat met het dragen van de kleur. "Het turquoise uniform is hier een groot probleem," Nike Air Max 95 Womens zegt Shane Flanagan, hoofdvrouwencoach van Haskell Indian Nations University in Lawrence, Kansas, een van de scholen in de samenwerking van dit jaar en de enige volledig Indiaanse school in het land. "Voorafgaand aan al onze spellen, benadrukken we het belang Nike Air Max 90 Womens Pink om de Indiaanse cultuur zo goed mogelijk te vertegenwoordigen. Het dragen van het uniform betekent Adidas ZX 850 Mujer die verantwoordelijkheid. "GELIJKHEID vertegenwoordigt Nike's overtuiging dat sport mensen samenbrengt als niets anders.

Het Nike Air Presto Mujer onderscheidende uniform is sinds 2010 verschenen in ten minste één spel van elk deelnemend schoolseizoen. Flanagan zegt dat er seizoenen zijn waarin zijn spelers Nike Air Vapormax Mujer ervoor kiezen de trui meerdere spellen per jaar te dragen; één seizoen trok het team Nike Air Max 97 Mujer het uniform meer dan vijf keer aan. Het vrouwenteam van Oral Roberts University, gevestigd in Tulsa, Oklahoma, Nike Air Max 97 Womens heeft het uniform gedragen tegen de cross-town rivalen van de school. Dit jaar, tijdens de Native American Heritage Night, zal het team de trui dragen tijdens een van de meest verwachte niet-conferentiespelen van het jaar. Sinds de introductie op het hardhout is de Nike Air Max 97 Womens turquoise trui veranderd in steeds zichtbaardere momenten in het seizoen van een programma. , een Nike Air Presto Womens anticipatie opbouwen die gevoeld wordt in de thuisarena en op de weg. "Het heeft een eigen leven geleid in deze gemeenschappen", Nike Air Presto Dam zegt Flanagan. "Iedereen kent het Nike N7-uniform. Iedereen kijkt ernaar uit om het te dragen. En er komen veel mensen opdagen voor de games. "

Er is ook lokaal bereik tussen Nike N7 en de programma's die de Native American jeugd aanmoedigen Adidas Superstar Dam om actief en gezond te leven. Elk seizoen veilt het heren- en damesteam van New Mexico Lobos de turquoise www.verdeypaisaje.es uniformen en schenkt de opbrengst aan lokale Indiaanse jeugdorganisaties. Of het nu via basketbalkampen, velddagen of programma's voor kinderen is, turkoois luidt niet alleen een uniform met verschillende kleuren in, maar een gezamenlijke missie om de gemeenschappen van Nike Air Presto Mujer Indiaanse gemeenschappen van binnenuit positief te be?nvloeden. "Het dragen van de Lobo's op je Nike Air Max 95 Womens borst is belangrijk, maar het is gewoon net zo belangrijk om actief te dienen in onze gemeenschap, "zegt Brad Hutchins,  plaatsvervangend atletisch directeur van de Universiteit van New Mexico. "Wanneer je door de staat reist, zijn er 19 Pueblos en drie Native American-reserveringen, dus er zijn veel mogelijkheden om je te engageren en te helpen. Daarom is het van cruciaal Nike Air Max 2017 Mujer belang dat we met Nike N7 werken. Het is meer dan alleen het genereren van bewustzijn voor onze Indiaanse Nike Air Max 270 Womens gemeenschappen. Het gaat erom hen te helpen. "

Offline

 

2019-04-16 07:00:16

AdBot
Advertisements

Adverts

Board footer

Powered by FluxBB
Hosted by PunBB-Hosting