PunBB-Hosting Support Forum

The official support forum for all things related to PunBB-Hosting

You are not logged in.

Adverts

Adverts

#1 2018-09-07 05:38:08

yaya2017
Regular Member
Registered: 2017-08-09
Posts: 275
Reputation :   

ng en sneakers naaien zullen waarschijnlijk erge

Sinds 2010 heeft Adidas het aandeel schoeisel dat het in China maakt gehalveerd. Het land dat de meeste van die activiteiten heeft opgeslorpt, is Vietnam. Een soortgelijke Nike Air Max 90 Mujer Negras situatie speelt zich af bij Nike. Tien jaar geleden was China de belangrijkste producent Nike Air Max 90 Mujervan schoenen. Vandaag bezit Vietnam die titel. De sneaker-reuzen behoren tot de belangrijkste Nike Roshe Run Femme schoenen- en kledingbedrijven die de productie uit China gestaag hebben verplaatst. Het land heeft zijn aandacht gericht op waardevollere artikelen, zoals elektronica, die leiden tot hogere lonen voor hoger opgeleide werknemers, en minder voor bedrijven in de massale kleding-, schoenen- en Nike Air Max 95 Womens] textielindustrie, terwijl internationale merken overstappen op lagelonenlanden Nike Air Presto Mujer in Zuidoost-Azi?. Deze verschuiving werd al jaren geleden zichtbaar en als we kijken naar waar Nike en Adidas, de twee grootste atletiekmerken ter wereld, hun schoenen laten zien, is er een duidelijk beeld hoe de Chinese ontwikkeling de Aziatische productiekaart opnieuw tekent. Vietnam, Nike Air Odyssey Femme bijvoorbeeld, produceert nu meer dan twee keer zoveel Adidas-schoenen als China: Nike Nike Air Max Thea Dames vertrouwt meer op China voor zijn productie dan zijn rivaal. Maar het doet ook veel meer van zijn Nike Air Max 90 Femme sneakerproductie in Vietnam: we ontvangen regelmatig producten van fabrikanten om te testen.

Vietnam was een van de grote begunstigden van de verhuizing uit China. Bij de Amerikaanse modebedrijven: "Het meest voorkomende sourcingmodel verschuift van 'China Plus Many' naar 'China Plus Nike Air Max 90 Hombre Vietnam Plus Many' ', merkte de United States Fashion Industry Association op in Nike Air Force 1 Hombre een enquĂȘte van 2017 (pdf) van uitvoerende kledingleiders. "De typische sourcingportfolio van vandaag is 30-50 procent van China, 11-30 procent van Vietnam en de rest van andere landen." (Het is een klein wonder dat merken zoals Nike zo hard hebben aangedrongen voor het Trans-Pacific Partnership, Nike Air Presto Mujer hoewel Donald Trump heeft sindsdien de VS uit de onderhandelde overeenkomst  gehaald.) Het zijn ook niet alleen Amerikaanse labels. Uniqlo, de grootste modeketen in Japan, heeft zijn Nike Air Odyssey Femme belangrijkste leveranciers in Vietnam in het afgelopen jaar met ongeveer 40% uitgebreid, omdat het op zoek is naar opties buiten China. Ook de productie verspreidt zich naar andere www.daviddenardi.fr delen van Azi?, onder andere in Indonesi? landen. Bij Adidas staat China op de derde plaats als Nike Air Max 270 Womens leverancier van schoenen: Indonesi? is nu de op een na grootste bron, achter Vietnam.

Nike Air Max 270 Womens China domineert nog steeds kleding en schoenenproductie. Hoewel plaatsen zoals Bangladesh veel goedkoper kunnen zijn voor het samenstellen van basisartikelen zoals t-shirts, beschikt China over gekwalificeerd personeel en een effici?nte infrastructuur waarmee beginnende productieafdelingen elkaar  niet kunnen evenaren, waardoor de prijzen laag blijven en merken in het land blijven bestaan. Adidas en Nike maken nog steeds het grootste deel van hun kleding in China, ondanks de drift in hun schoenenproductie. Maar die banen die kleding en sneakers naaien zullen waarschijnlijk ergens anders heen gaan. Op een jaarlijkse aandeelhoudersvergadering gisteren (9  mei) haalde Kasper Rorsted, de CEO van Adidas, de vrees weg dat de VS - 's werelds grootste www.richkin.co.uk koper van sneakers - nieuwe tarieven kan opleggen aan producten die in China worden gemaakt, Nike Air VaporMax Mujer als onderdeel van Trump's escalerende handelsspuwerij met de land. China is nog steeds belangrijk voor sourcing, zei Rorsted, maar Vietnam stijgt. En hij zei: "Ik ga niet uitsluiten dat deze trend zich voortzet." Hoewel ze misschien geen onpartijdige rechter lijkt in een Nike-versus-Adidas-match up, heeft ze meer dan een decennium bij Nike gewerkt en tijdens de periode Nike Air VaporMax Femme van de ontwikkeling van React, geeft ze snel kritiek op Nike en prijst ze Adidas als ze vindt dat het verdiend is.

Offline

 

2018-09-07 05:38:08

AdBot
Advertisements

Adverts

Board footer

Powered by FluxBB
Hosted by PunBB-Hosting